trešdiena, 2011. gada 23. marts

IZMĒĢINI VINGRINĀJUMU! 

REZULTĀTS IR TĀ VĒRTS, LAI TO DARĪTU.
ČETRREIZ ČETRAS POZITĪVAS DOMĀŠANAS MINŪTES.

Vingrinājums jāveic vismaz nedēļu, taču vislabāk - trīs nedēļas, jo prātam vajadzīga 21 diena, lai tas pierastu pie jaunas domāšanas formas.

PIRMĀS ČETRAS MINŪTES
 labām domām velti no rīta, gultā esot, kad acis nav atvērtas un rīta rosība vēl priekšā. Vienkārši guli gultā un padomā ko labu: ka tev ir silts, bija jauks sapnītis, kas labs notika vakar...Padomā arī par gaidāmo dienu kopumā - ko labu no tās sagaidi? Var domāt par pilnīgi visu, kas labs un patīkams. Galvenais - par to ne tikai domāt, bet arī iztēloties, redzēt.

OTRĀS ČETRAS MINŪTES
kad esi ceļā uz darbu (vai visus mājiniekus pavadījusi dienas gaitās un paliec viena), padomā, kas tev no rīta patika un ko labu sagaidi no darbadienas. Kafija bija garšīga, mīļotais vīrietis pateica komplimentu, radio skanēja jauka mūzika...Būs patīkama tikšanās ar kādu klientu, darījums izdosies, priekšnieks uzslavēs. Tad dodies darbadienā!

TREŠĀS ČETRAS MINŪTES
dodoties mājās no darba, atskaties, kas labs ar tevi notika darbā.Tas var būt visniecīgākais sīkums. Visas nepatikšanas un strīdus, ja tādi bijuši, noliec malā un atceries labo! Vēl padomā, ko labu gaidi no vakara cēliena. Visi mīļie būs kopā...un būs divas stundas, ko varēsi izbaudīt viena: varbūt noskatīties kādu filmu vai palasīt aizraujošu grāmatu.

CETURTĀS ČETRAS MINŪTES
ideālā variantā pirms aizmigšanas vai vienkārši vakarā, relaksējoties vannā, padomā par dienu kopumā. Kas tajā bija labs, par ko vari pati sevi paslavēt un ko labu gaidi no rītdienas.


 VELTI LAIKU LABĀM DOMĀM!


1 komentārs:

Anda teica...

būs jāpamēģina, tik vispirms jāizdomā, cik ir 4 minūtes :D